TRAJMET E MENAXHIMIT ORGANIZACIONAL DHE TRAJNIME PËR GRAT DHE VAJZAT

Përshendetje,   Ju njoftojmë që SHKSH tani e tutje do të organizojë Trajnimet e Menaxhimit Organizacional nëpër Shoqatat Lokale në Kosovë pjesëmarrës në këto trajnime duhet të jenë 5 anëtaret e bordit të Shoqatës Lokale, 3 anëtar të shoqatës së sporteve 1 përfaqëuese nga grupi i garve, 1 përfaqësues nga të rinjët dhe 1 perfaqësues …

Lexo më shumëTRAJMET E MENAXHIMIT ORGANIZACIONAL DHE TRAJNIME PËR GRAT DHE VAJZAT

Njoftim për Grupin e ri të Trajnimeve për Trajner (TpT)

Përshëndetje të ndëruar anëtar të SHKSH-së   Me lejoni të ju njoftojë që grupi i parë i Trajnimeve për Trajner (TpT) ka përfunduar dhe të gjithë pjesëmarrësit janë certifikuar, gjithashtu ne jemi duke planifikuar të formojmë edhe grupin e dytë për këto trajnime ky grup përbehet nga anëtar nga Shoqatat Lokale ku pjesëmarrja duhet të …

Lexo më shumëNjoftim për Grupin e ri të Trajnimeve për Trajner (TpT)

Njoftim per Shoqatat Lokale

Njoftohen te gjitha Shoqatat lokale ne Kosove se trajnimet e menaxhimit organizacional do te vazhdojne edhe ne vitin 2020 gjithashtu do te mbajme takim sebashku me anetaret e kuvendit te shoqatave lokale per temat si ne vijim:– Projekt Propozimet per 2019– Raporti i Aktiviteteve (vjetor) 2019– Raporti Financiar si dhe gjendja e llogaris bankare (Janar …

Lexo më shumëNjoftim per Shoqatat Lokale

Translate »