MBLEDHJA E KUVENDIT TE ANËTARVE TË SHKSH-SË

 

Përshendetje, unë jam Faton Parduzi kryetar i Shoqatës Kosovare të të Shurdhërve. Dua të ju njoftoj për Kuvendin e Anëtarëve që do të mbahet më 29 Prill 2023 me fillim nga ora 10.00 në zyret e Shoqatës tonë.

Në takim do të trajtohen dy çështje,

  • Rregulloret e ndryshme të cilat do ti shohim e komentojmë
  • Raportet e planit të punës dhe ato financiare

Ju lus të mos harroni që pjesëmarrësit të jenë 1 femër dhe 1 mashkull

Ju faleminderit!

Translate »