NJOFTIM PËR SHOQATAT LOKALE

Përshëndetje të gjithëve,   Unë dhe Kimetja do të ju njoftojmë për tema të ndryshme sa i përket trajnimeve. Në kuadër të trajnimeve organizative menagjeriale, kemi planifikuar 5 nëntema që kanë të bëjnë me Konventën për persona me aftësi të kufizuar.Trajnimet do të fillojnë nga muaji shtator deri në dhjetor 2022. Në vazhdim do të …

Lexo më shumë

Translate »