Njoftim për Kuvendin e tretë Zgjedhor të SHKSHSR-së

    Të nderuar anëtar të Shoqatës Kosovare të Shurdhërve Seksioni i të Rinjëve me lejoni të ju njoftojë se SHKSHSR tani do të organizojë Kuvendin e tretë Zgjedhor të SHKSHSR-së ku do të zgjedhen organet udhëheqëse për mandatin 2020 – 2024. Për më shumë informacion ju lutem shikoni njoftimet me shkrim si dhe videon …

Lexo më shumëNjoftim për Kuvendin e tretë Zgjedhor të SHKSHSR-së

TRAJMET E MENAXHIMIT ORGANIZACIONAL DHE TRAJNIME PËR GRAT DHE VAJZAT

Përshendetje,   Ju njoftojmë që SHKSH tani e tutje do të organizojë Trajnimet e Menaxhimit Organizacional nëpër Shoqatat Lokale në Kosovë pjesëmarrës në këto trajnime duhet të jenë 5 anëtaret e bordit të Shoqatës Lokale, 3 anëtar të shoqatës së sporteve 1 përfaqëuese nga grupi i garve, 1 përfaqësues nga të rinjët dhe 1 perfaqësues …

Lexo më shumëTRAJMET E MENAXHIMIT ORGANIZACIONAL DHE TRAJNIME PËR GRAT DHE VAJZAT

Java Ndërkombëtare e të Shurdhërve

Një përmbledhje e shkurtër e Javës Ndërkombetare të Shurdhërve të aktiviteteve si dhe dy arritjet e rëndesishme të ShKSh-së ku në vitin 2012 ështe botuar fjalori i parë në Gjuhën e Shenjave Kosovare së bashku me DVD dhe e dyta lansimi i fjalorit elektronik në Gjuhën e Shenjave Kosovare në këtë viti 2020. https://www.gjshk.org/ www.wfdeaf.org …

Lexo më shumëJava Ndërkombëtare e të Shurdhërve

Translate »