Projektligji për GJITHËPËRFSHIRJE DHE TRAJTIM TË bARABARTË TË PAK

Sot me daten 27 Mars 2019 ne si përfaqësues të SHKSH-së kemi marrë pjesë në punëtorin dy ditore për hartimin e Projektligjit për trajtim dhe kategorizimin e Personave me Aftësi të Kufizuar, poashtu në këtë projektligj janë të angazhuar edhe eksperte të aftësis së kufizuar dhe ekspert ligjor. Punëtorit lidhur me këtë projektligj do të …

Lexo më shumëProjektligji për GJITHËPËRFSHIRJE DHE TRAJTIM TË bARABARTË TË PAK

Njoftim per Koncept Dokumentin për Ligjin Gjithpërfshirës

Qeveria e Kosovës me datën 4 Dhjetor 2018 në mbledhjen e saj të qeveris ka miratuar koncept dokumentin për Ligjin Gjithpërfshires dhe gjithashtu në vitin e ardhshem do të formohen grupet punues që të draftohet Ligji Gjithpërfshires dhe me pas të miratohet nga Kuvendi i Kosovës, lidhur me procesin e Ligjit Gjithpërfshires ju do të …

Lexo më shumëNjoftim per Koncept Dokumentin për Ligjin Gjithpërfshirës

Translate »