TRAJMET E MENAXHIMIT ORGANIZACIONAL DHE TRAJNIME PËR GRAT DHE VAJZAT

Përshendetje,
 
Ju njoftojmë që SHKSH tani e tutje do të organizojë Trajnimet e Menaxhimit Organizacional nëpër Shoqatat Lokale në Kosovë pjesëmarrës në këto trajnime duhet të jenë 5 anëtaret e bordit të Shoqatës Lokale, 3 anëtar të shoqatës së sporteve 1 përfaqëuese nga grupi i garve, 1 përfaqësues nga të rinjët dhe 1 perfaqësues nga TpT (Trajnime për Trajner). Gjithashtu në kuadër të këtyre trajinmeve janë edhe trajnimet për Grate dhe Vajzat nga udhëheqsja znj.Kimete Haziri ku këto trajnime janë planifikuar të mbahen në të gjitha Shoqatat Lokale në Kosovë si dhe datat për këto trajnime janë nga 17 Tetor deri më 28 Nëntor 2020.
Në fund ne kërkojmë nga ju dhe përfaqëuesit e Shoqatave Lokale që anëtaret të kenë kujdes në mbajtjen e distances si dhe të mbajnë maskën apo edhe dorezat për shkak të pandemis së Covid-19.
 
Ju faleminderit.

 

Translate »