NJOFTIM PËR SHOQATAT LOKALE

Përshëndetje të gjithëve,   Unë dhe Kimetja do të ju njoftojmë për tema të ndryshme sa i përket trajnimeve. Në kuadër të trajnimeve organizative menagjeriale, kemi planifikuar 5 nëntema që kanë të bëjnë me Konventën për persona me aftësi të kufizuar.Trajnimet do të fillojnë nga muaji shtator deri në dhjetor 2022. Në vazhdim do të …

Lexo më shumë

Njoftim për Shoqatat Lokale

Njoftim për trajnimet e OMT-së dhe trajnime tjera Shoqata Kosovare e të Shurdhërve në kuadër të trajnimeve të menaxhimit organizacional në Shoqatat lokale do të vazhdojë prap me temat si në vijim: Projekt propozimet për vitin 2021 dhe raportimin e tyre Raporti i aktiviteteve për vitin 2021 Raporti financiar si dhe gjendja e llogaris bankare …

Lexo më shumë