Njoftim për Kuvendin e tretë Zgjedhor të SHKSHSR-së

    Të nderuar anëtar të Shoqatës Kosovare të Shurdhërve Seksioni i të Rinjëve me lejoni të ju njoftojë se SHKSHSR tani do të organizojë Kuvendin e tretë Zgjedhor të SHKSHSR-së ku do të zgjedhen organet udhëheqëse për mandatin 2020 – 2024. Për më shumë informacion ju lutem shikoni njoftimet me shkrim si dhe videon …

Lexo më shumë

Translate »