Njoftim për Grupin e ri të Trajnimeve për Trajner (TpT)

Përshëndetje të ndëruar anëtar të SHKSH-së   Me lejoni të ju njoftojë që grupi i parë i Trajnimeve për Trajner (TpT) ka përfunduar dhe të gjithë pjesëmarrësit janë certifikuar, gjithashtu ne jemi duke planifikuar të formojmë edhe grupin e dytë për këto trajnime ky grup përbehet nga anëtar nga Shoqatat Lokale ku pjesëmarrja duhet të …

Lexo më shumë

Njoftim per Shoqatat Lokale

Njoftohen te gjitha Shoqatat lokale ne Kosove se trajnimet e menaxhimit organizacional do te vazhdojne edhe ne vitin 2020 gjithashtu do te mbajme takim sebashku me anetaret e kuvendit te shoqatave lokale per temat si ne vijim:– Projekt Propozimet per 2019– Raporti i Aktiviteteve (vjetor) 2019– Raporti Financiar si dhe gjendja e llogaris bankare (Janar …

Lexo më shumë

Me datën 21 Dhjetor 2019 është mbajtur trajnimi i Menaxhimit Organizacional

Me datën 21 Dhjetor 2019 është mbajtur trajnimi i Menaxhimit Organizacional ku në këtë trajnim të pranishëm ishin nga dy përfaqesues nga Shoqatat Lokale si dhe grupi i TpT (Trajnime për Trajner) në këtë mbledhje janë prezantuar temat si Struktura dhe Proceset e punës së SHKSH-së si dhe pasqyrat financiare të shpenzimeve dhe menaxhimi i …

Lexo më shumë

Translate »