Përshendetje të gjithve, me lejoni të ju tregojë disa nga aktivitetet më të rëndësishme për gjatë vitit 2019 nga Shoqata Kosovare e të Shurdhërve ato janë:

Mbledhja e Kuvendit të Anëtarve ( në këtë mbledhje pjesëmarrës ishin përfaqësues të Shoqatave Lokale ku prezantohen aktivitetet dhe nevojat tjera nga Shoqatat lokale) Kuvendi i katërt Zgjedhor ( në këtë Kuvend janë zgjedhur anëtaret e ri të bordit të SHKSH-së) Pjesëmarrja në konferencën e Federatës Botërore të Shurdhërve dhe të Shoqatës botërore të Interpretve …

Lexo më shumëPërshendetje të gjithve, me lejoni të ju tregojë disa nga aktivitetet më të rëndësishme për gjatë vitit 2019 nga Shoqata Kosovare e të Shurdhërve ato janë:

Me datën 21 Dhjetor 2019 është mbajtur trajnimi i Menaxhimit Organizacional

Me datën 21 Dhjetor 2019 është mbajtur trajnimi i Menaxhimit Organizacional ku në këtë trajnim të pranishëm ishin nga dy përfaqesues nga Shoqatat Lokale si dhe grupi i TpT (Trajnime për Trajner) në këtë mbledhje janë prezantuar temat si Struktura dhe Proceset e punës së SHKSH-së si dhe pasqyrat financiare të shpenzimeve dhe menaxhimi i …

Lexo më shumëMe datën 21 Dhjetor 2019 është mbajtur trajnimi i Menaxhimit Organizacional

Trajnimet e Menaxhimit Organizacional

Përshendetje anëtar të shurdhër në Kosovë unë jam Ramadan Gashi – Zyrtar Ndërlidhës, më lejoni të ju njoftojë që me datën 21 Dhjetor 2019 do të mbahet trajnimi i menaxhimit organizacional duke filluar nga ora 10:00 por luteni që të jeni më herët në zyret e SHKSH-së poashtu pjesëmarrës janë nga dy anëtar nga Shoqatat …

Lexo më shumëTrajnimet e Menaxhimit Organizacional

Translate »