“Fuqizimi i Grave të Shurdhëra në pozita udhëheqëse dhe menaxhuese”

Ftesë për mbledhje të grupit punues të grave në kuadër të projektit “Fuqizimi i Grave të Shurdhëra në pozita udhëheqëse dhe menaxhuese” nën Human Rightivism project dhe përkrahur nga Swedish International Development Cooperation Agency (SIDA) dhe implementuar nga Community Development Fund (CDF). Mbledhja e grupit punues do të mbahet me datë 26 Mars duke filluar …

Lexo më shumë

NJOFTIM PëR SHOQATAT LOKALE

Përshendetje të gjithë përfaqësuesve të Shoqatave Lokale në Kosovë   Më lejoni të ju njoftojë që tani e tutje do të mbahen mbledhjet e Kuvendit të Anëtarve të Shoqatave Lokale në Kosovë përveq mbledhjes së Kuvendit të Anëtarve të Shoqatave Lokale me qëllim të raportimit të aktiviteteve të shoqatës lokale pra të ( projekt propozimet, …

Lexo më shumë

Njoftim për Kuvendin e tretë Zgjedhor të SHKSHSR-së

    Të nderuar anëtar të Shoqatës Kosovare të Shurdhërve Seksioni i të Rinjëve me lejoni të ju njoftojë se SHKSHSR tani do të organizojë Kuvendin e tretë Zgjedhor të SHKSHSR-së ku do të zgjedhen organet udhëheqëse për mandatin 2020 – 2024. Për më shumë informacion ju lutem shikoni njoftimet me shkrim si dhe videon …

Lexo më shumë