Gjuha e Shenjave e drejtë për të gjithë fëmijët

24 shtator 2019 95% e fëmijëve të shurdhër janë të lindur nga prindërit të cilët dëgjojnë andaj është shumë e rëndësishme që prindërit të mësojnë gjuhën e shenjave në mënyrë që të komunikojnë me fëmijët e tyre, sepse fëmijët kanë të drejtë të komunikojnë me prindërit e tyre.  Poashtu fëmijët kanë të drejtë të shkojnë …

Lexo më shumë

Njoftim për Javën Ndërkombëtare të shurdhërve

Përshendetje të gjithë anëtarve të SHKSH-së, unë jam Faton Parduzi kryetar i SHKSH-së, më lejoni të ju njoftojë se SHKSH ka organizuar disa aktivitete për nder të Javës Ndërkombëtare të Shurdhërve si dhe 70 vjetorin e themelimit të SHKSH-së. Java Ndërkombëtare e të Shurdhërve do të organizohet me datën 27.09.2019 dhe me temën “Të drejtat …

Lexo më shumë

Translate »