Njoftim për Javën Ndërkombëtare të shurdhërve

Përshendetje të gjithë anëtarve të SHKSH-së, unë jam Faton Parduzi kryetar i SHKSH-së, më lejoni të ju njoftojë se SHKSH ka organizuar disa aktivitete për nder të Javës Ndërkombëtare të Shurdhërve si dhe 70 vjetorin e themelimit të SHKSH-së. Java Ndërkombëtare e të Shurdhërve do të organizohet me datën 27.09.2019 dhe me temën “Të drejtat e Gjuhës së Shenjave për të gjithë” fillimishtë do të ketë aktivitet dhe prezantime lidhur me 70 vjetorin e themelimit të SHKSH-së tek Shoqata e të Shurdhërve në Prishtinë duke filluar nga ora 11:00 dhe më pas nga ora 14:00 do të ketë një konferencë në objektin e Qeveris ku të pranaishëm do të jenë përfaqësues nga MASHT dhe zt.Habit Hajerdini nga ZQM poashtu nga dy anëtar të Shoqatave lokale të Shurdhërve. Ju lutem anëtarev të Shoqatve Lokale të jenë të pranishëm sepse do të shpërbleheni për kontributin tuaj. Jeni të mirseardhur

Translate »