Njoftim per Shoqatat Lokale

Njoftohen te gjitha Shoqatat lokale ne Kosove se trajnimet e menaxhimit organizacional do te vazhdojne edhe ne vitin 2019 gjithashtu do te mbajme takim sebashku me anetaret e kuvendit te shoqatave lokale per temat si ne vijim:– Projekt Propozimet per 2018 – Raporti i Aktiviteteve (vjetor) 2018 – Raporti Financiar si dhe gjendja e llogaris bankare (Janar …

Lexo më shumë

Translate »