Informacion për ANËTARE TË RE TË BORDIT TË shksh

Përshendetje për të gjithë anëtaret e SHKSH-së dua të ju informojë se në Kuvendin e fundit Zgjedhor të SHKSH-së është rezervuar një vend për anëtare të bordit të SHKSH-së Femër ashtu siq është përcaktuar edhe me Statut pra për të gjitha femrat e shurdhëra të interesuara që të jenë pjesë e anëtarev të bordit të SHKSH-së ju lutem që të dërgoni një video në Gjuhen e Shenjave në Facebook zyrtar të SHKSH-së lidhur me intersimin tuaj dhe përvojën tuaj që të jeni pjesë e bordit të SHKSH-së. Videot duhet ti dërgoni më së largu deri më 6 Tetor 2019 dhe më pas shqyrtimit nga bordi ne do të ju njoftojmë me datën 20 Tetor 2019. Jeni të mirseardhur Për vendin e rezervuar për Anëtare të Bordit të SHKSH-së

Translate »