Me datën 21 Dhjetor 2019 është mbajtur trajnimi i Menaxhimit Organizacional

Me datën 21 Dhjetor 2019 është mbajtur trajnimi i Menaxhimit Organizacional ku në këtë trajnim të pranishëm ishin nga dy përfaqesues nga Shoqatat Lokale si dhe grupi i TpT (Trajnime për Trajner) në këtë mbledhje janë prezantuar temat si Struktura dhe Proceset e punës së SHKSH-së si dhe pasqyrat financiare të shpenzimeve dhe menaxhimi i …

Lexo më shumëMe datën 21 Dhjetor 2019 është mbajtur trajnimi i Menaxhimit Organizacional

Trajnimet e Menaxhimit Organizacional

Përshendetje anëtar të shurdhër në Kosovë unë jam Ramadan Gashi – Zyrtar Ndërlidhës, më lejoni të ju njoftojë që me datën 21 Dhjetor 2019 do të mbahet trajnimi i menaxhimit organizacional duke filluar nga ora 10:00 por luteni që të jeni më herët në zyret e SHKSH-së poashtu pjesëmarrës janë nga dy anëtar nga Shoqatat …

Lexo më shumëTrajnimet e Menaxhimit Organizacional

Njoftim për Anëtaren e re të Bordit të SHKSH-së

Përshendetje të gjithë Anëtarve të Shurdhërve në Kosovë më lejon të ju njoftojë që tani pas aplikimit për Anëtare të Bordit të SHKSH-së ku data e fundit ishte me 6 Tetor 2019 dhe pas shqyrtimit nga ana e Anëtarve të Bordit është përzgjedhur Znj.Venera Sokoli Anëtare nga Suhareka është përzgjedhur si Anëtare e Bordit të …

Lexo më shumëNjoftim për Anëtaren e re të Bordit të SHKSH-së

Translate »