Njoftim për Kuvendin e tretë Zgjedhor të SHKSHSR-së

 

 

Të nderuar anëtar të Shoqatës Kosovare të Shurdhërve Seksioni i të Rinjëve me lejoni të ju njoftojë se SHKSHSR tani do të organizojë Kuvendin e tretë Zgjedhor të SHKSHSR-së ku do të zgjedhen organet udhëheqëse për mandatin 2020 – 2024. Për më shumë informacion ju lutem shikoni njoftimet me shkrim si dhe videon në Gjuhën e Shenjave.

Forma e Nominimit SHKSHSR

Translate »