Njoftim për Anëtaren e re të Bordit të SHKSH-së

Përshendetje të gjithë Anëtarve të Shurdhërve në Kosovë më lejon të ju njoftojë që tani pas aplikimit për Anëtare të Bordit të SHKSH-së ku data e fundit ishte me 6 Tetor 2019 dhe pas shqyrtimit nga ana e Anëtarve të Bordit është përzgjedhur Znj.Venera Sokoli Anëtare nga Suhareka është përzgjedhur si Anëtare e Bordit të SHKSH-së. Ju Falemnderit shume

Translate »