Trajnimet e Menaxhimit Organizacional

Përshendetje anëtar të shurdhër në Kosovë unë jam Ramadan Gashi – Zyrtar Ndërlidhës, më lejoni të ju njoftojë që me datën 21 Dhjetor 2019 do të mbahet trajnimi i menaxhimit organizacional duke filluar nga ora 10:00 por luteni që të jeni më herët në zyret e SHKSH-së poashtu pjesëmarrës janë nga dy anëtar nga Shoqatat Lokale gjithashtu në këtë trajnim përveq trajnimeve të menaxhimit janë përfshirë edhe disa tema tjera siq janë menaxhimin e financave dhe raportet e tyre si dhe cështje tjera lidhur me Shoqatën. Jeni të mirseardhur

Translate »