Konferencë me rastin e Javës Ndërkombëtare të Shurdhërve dhe 70 vjetorit të themelimit të SHKSH-së

Pas disa aktiviteteve për nder të Javës Ndërkombëare të Shurdhërve dhe 70 vjetorit të themelimit të SHKSH-së është mbajtur edhe konferenca në objektin e qeveris së Kosovës e organizura nga Zyra për Qeverisje të Mirë nga zt. Habit Hajredini me datën 27 Shtator 2019, në këtë konferencë të pranishëm ishin përfaqësues nga MASHT, përfaqësues nga organizatat e personave me aftësi të kufizuar si dhe përfaqësues nga Shoqatat Lokale të Shurdhërve ku në këtë konferencë u fol për të arriturat dhe sfidat e komunitetit të Shurdhër në Kosovë si dhe u shpërndan mirnjohje për të gjithë kontribusit për komunitetin e Shurdhër.

#IWDeaf2019

Translate »