Prezantim me rastin e Javës Ndërkombëtare të Shurdhërve dhe 70 vjetorit

Pas disa aktiviteteve për nder të Javës Ndërkombëare të Shurdhërve dhe 70 vjetorit të themelimit të SHKSH-së është mbajtur një prezantim në hapsirat e Shoqatës të Shurdhërve në Prishtinë me datën 27 Shtator 2019, ky prezantim kishte të bëjë lidhur me historikun e themelimit të SHKSH ku një fokus i vecantë ishte për njeriun më meritor dhe një ndër figuart më të respektuara në kohën e ish jugosllavis siq ishte Josip Colakiç. Në këtë prezantim është prezantuara jeta e tijë si dhe për punën dhe kontributin për komunitetin e të Shurdhërve. Poashtu në këtë prezantim ishin edhe disa nga hisorit e shkollave të para në Kosovë për të Shurdhërit.

#IWDeaf2019

Translate »