Konkurs Pune në SHKSH-së

Shoqata Kosovare e të Shurdherve ju njofton se ka hapur konkurs pune për poziten asistent i fushës së Avokimit për nevojat e SHKSH-së. Ky konkurs është I hapur nga sot dhe data e përfundimit të aplikimit është 12 Korrik 2019. Poashtu data e intervistimit është me 13 Korrik 2019 (e shtune) fillon nga ora 10:00 deri 14:00. Për të gjithë të interesuarit aplikacionin mund ta shkarkoni më poshtë si dhe të gjitha aplikimet duhet të dorzohen në zyret e SHKSH-së. Ju mirpresim

Translate »