Njoftim per Koncept Dokumentin për Ligjin Gjithpërfshirës

Qeveria e Kosovës me datën 4 Dhjetor 2018 në mbledhjen e saj të qeveris ka miratuar koncept dokumentin për Ligjin Gjithpërfshires dhe gjithashtu në vitin e ardhshem do të formohen grupet punues që të draftohet Ligji Gjithpërfshires dhe me pas të miratohet nga Kuvendi i Kosovës, lidhur me procesin e Ligjit Gjithpërfshires ju do të …

Lexo më shumëNjoftim per Koncept Dokumentin për Ligjin Gjithpërfshirës

Takim me Ministrin e Arsimit, SHkences dhe Teknologjise, Zt Shyqiri Bytyqi

Takim me Ministrin e Arsimit, Shkences dhe Teknologjise zt Shyqiri Bytyqi dhe Forumit Kosovar te Aftesise se Kufizuar ku diskutuam lidhur me kerkesat nga protestat komunitetit te shurdher te 25 shtatorit per permirsimin e cilesise se arsimit per femijet e shurdher. Ministri Bytyqi premtoj se do te diskutoje se bashku me departamentin e arsimit per …

Lexo më shumëTakim me Ministrin e Arsimit, SHkences dhe Teknologjise, Zt Shyqiri Bytyqi

Punëtoria për Ligjin për mbrojtje nga Diskriminimi

Ligji për Mbrojtje nga Diskriminimi, Të drejtat e barbarta për Personat me Aftësi të Kufizuar në Qasje Fizike Punëtoria dy ditore e cila i dedikohet “Ligjit për Mbrojtje nga Diskriminimi – Të drejtat e Barabarta për Personat me Aftësi të Kufizuar në Qasje”. E organizuar nga Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal si bashkë partnere …

Lexo më shumëPunëtoria për Ligjin për mbrojtje nga Diskriminimi

Translate »