Njoftim për zgjedhjen e Nënkryetarit të ri të SHKSH-së

 

Përshendetje të gjithë ju anëtar të SHKSH-së,

me lejoni te ju njoftojë që pas thirrjes për të aplikuar për poziten e Nënkryetarit të SHKSH-së janë përmbyllur të gjitha proceset e aplikimit dhe deri tek përzgjedhja për këtë pozitë sipas neneve të cilat I përcakton Statuti I SHKSH-së, pas shqyrtimit nga ana e anëtarve të bordit të SHKSH-së nga dy kandidat të cilët kishin aplikuar pra kandidatët ishin zt.Liridon Bytyqi dhe zt.Fiton Sejdiu është përzgjedhur zt.Liridon Bytyqi nga Prizreni për poziten e Nënkryetarit të bordit të SHKSH-së, ne do të ju njoftojm prap për më shumë informacione tjera.

Ju faleminderit

Translate »