“Fuqizimi i Grave të Shurdhëra në pozita udhëheqëse dhe menaxhuese”

Ftesë për mbledhje të grupit punues të grave në kuadër të projektit “Fuqizimi i Grave të Shurdhëra në pozita udhëheqëse dhe menaxhuese” nën Human Rightivism project dhe përkrahur nga Swedish International Development Cooperation Agency (SIDA) dhe implementuar nga Community Development Fund (CDF). Mbledhja e grupit punues do të mbahet me datë 26 Mars duke filluar nga ora 10:00 në zyret e SHKSH-së.
 
Embassy of Sweden in Pristina
Community Development Fund – CDF
HumanRightivism
Translate »