Konkurs Pune

Shoqata Kosovare e te Shurdherve ju njofton se ka hapur konkurs pune per gjinin femrore ne rolin e Asistentes se programit te SHKSH-se ku fillimisht do te angazhoheni ne te gjitha aktivitetet e SHKSH-se duke filluar nga muaji Shtator deri ne Dhjetor te ketije viti, ky konkurs eshte i hapur nga sot deri me daten 8 Qershor 2019 ku ne kete date duhet te sjellni aplikacionet dhe ne te njejten dite do te mbahet intervista. Aplikacionet mund ti gjeni te bashkangjitura. Ju mirpresim

Translate »