Mbledhja e Kuvendit te Anëtarve të SHKSH-së

Të ndëruar anëtar të SHKSH-së, më lejoni të ju njoftojë se më datën 27 Prill 2019 do të mbahet mbledhja e Kuvendit të Anëtarve të SHKSH-së me qëllim të prezantimit të të gjitha aktiviteteve të SHKSH-së si dhe plotësim ndryshim në Statutin e SHKSH-së.
Pjesëmarres në Kuvendin e Anëtarve duhet të jenë sëpaku 2 Anëtar (një Mashkull dhe një Femer) mbledhja do të mbahet në zyret e SHKSH-së duke filluar nga ora 10:00. 
Ju faleminderit

Translate »