Falenderim për mbështetje

Përshendetje, kompania Filugefashion e themeluar nga znj. Lulëzime Prekazi në Gjermani e cila prodhon dhe printon gjëra të ndryshme si Maica dhe produkte të tjera, ka shprehur dëshiren që të ndihmojë Shoqaten Kosovare të Shurdhërve ku për cdo shitje të një produkti kompania do të ndanë nga 0.50 Euro për SHKSH-në ne në emër të gjithë anëterve e falenderojmë kompanin për kontributin dhe mbështetjen tone poashtu i dëshirojm shumë suksese në të ardhmen.
http://www.filugefashion.com/homepage/
https://www.facebook.com/just.feel.happy/

Translate »