Njoftim për Trajnim

Pëshendetje të gjithë anëtarve të Shoqatave lokale në Kosovë, ju njoftojm se me datën 20 Dhjetor 2018 do të mbahet trajnimi lidhur me menaxhimin organizacional, aktivitetet, raportet financiare si dhe trajnime lidhur me rolin e anëtarve të bordit. Të ftuar janë dy (2) anëtaret e bordit nga Shoqatat Lokale nëse dikush nga anëtaret e bordit është i zënë mund ta zavendësoni me ndonjë anëtar tjetër. Trajnimi do të fillojë nga ora 10:00 ne zyret e SHKSH-së në Prishtinë. Trajnimet do të ofrohen nga zt. Ramadan Gashi si dhe zt. Enver Kurtalani

Translate »