Njoftim për Protest

Njoftim,
Ne emer te anetarve te bordit te SHKSH-se i njoftojme te gjithe anetaret e shoqatave lokale ne Kosove se ne vazhden e punes dhe lobimit te SHKSH-se ne kater objektivat te fokusuara siq jane: Edukimi i te Shurdherve, Pensionet e te Shurdherve, Punsimi dhe ofrimi i sherbimeve ne Gjuhen e Shenjave ne kemi hasur ne probleme dhe mospergjegjsi e arritjes se ketyre objektivave nga ana e institucioneve te Kosoves. Ne si bord i SHKSH kemi vendosur qe ne kuader te Javes Nderkombetare te Shurdherve me daten 25.09.2018 duke filluar nga ora 10:00- 10:40 do te mbajme nje protest para objektit te MASHT me qellim te permirsimit te Edukimit te Shurdherve dhe me pas nga ora 11:00 duke vazhduar tek objekti i Kryeministris tek sheshi Skenderbeu per te protestuar edhe per objektivat tjera. Lusim te gjithe anetaret e shurdher qe ti lajmerojne te gjithe ata te cilat kane mundesi te na bashkangjiten ne kete protest paqesore me qellim te arritjes se ketyre objektivave elementare te komunitetit te Shurdher.

Translate »