Protestat

Protestat me rastin e javes nderkombetare te shurdherve, Prishtine, 25 shtator 2018

Njoftim për Protest

Njoftim, Ne emer te anetarve te bordit te SHKSH-se i njoftojme te gjithe anetaret e shoqatave lokale ne Kosove se ne vazhden e punes dhe lobimit te SHKSH-se ne kater objektivat te fokusuara siq jane: Edukimi i te Shurdherve, Pensionet e te Shurdherve, Punsimi dhe ofrimi i sherbimeve ne Gjuhen e Shenjave ne kemi hasur …

Lexo më shumë