NJOFTIM PëR SHOQATAT LOKALE

Përshendetje të gjithë përfaqësuesve të Shoqatave Lokale në Kosovë   Më lejoni të ju njoftojë që tani e tutje do të mbahen mbledhjet e Kuvendit të Anëtarve të Shoqatave Lokale në Kosovë përveq mbledhjes së Kuvendit të Anëtarve të Shoqatave Lokale me qëllim të raportimit të aktiviteteve të shoqatës lokale pra të ( projekt propozimet, …

Lexo më shumë

Njoftim për Kuvendin e tretë Zgjedhor të SHKSHSR-së

    Të nderuar anëtar të Shoqatës Kosovare të Shurdhërve Seksioni i të Rinjëve me lejoni të ju njoftojë se SHKSHSR tani do të organizojë Kuvendin e tretë Zgjedhor të SHKSHSR-së ku do të zgjedhen organet udhëheqëse për mandatin 2020 – 2024. Për më shumë informacion ju lutem shikoni njoftimet me shkrim si dhe videon …

Lexo më shumë

TRAJMET E MENAXHIMIT ORGANIZACIONAL DHE TRAJNIME PËR GRAT DHE VAJZAT

Përshendetje,   Ju njoftojmë që SHKSH tani e tutje do të organizojë Trajnimet e Menaxhimit Organizacional nëpër Shoqatat Lokale në Kosovë pjesëmarrës në këto trajnime duhet të jenë 5 anëtaret e bordit të Shoqatës Lokale, 3 anëtar të shoqatës së sporteve 1 përfaqëuese nga grupi i garve, 1 përfaqësues nga të rinjët dhe 1 perfaqësues …

Lexo më shumë

Translate »