Kuvendi i katert i Pergjithshem Zgjedhor i SHKSH-së

Me daten 22 Qershor 2019 eshte mbajtur Kuvendi i katert Zgjedhor, ne kete kuvend fillimisht u prezantuan aktivitetet, arritjet dhe sfidat e SHKSH-se per gjate 4 viteve te kaluara si dhe u prezantuan edhe objektivat e komunitetit te shurdher ne te ardhmen. Poashtu ne kete kuvend u mbajten zgjedhjet e anetarve te bordit te SHKSH-se …

Lexo më shumëKuvendi i katert i Pergjithshem Zgjedhor i SHKSH-së

Njoftim për pranimin e punesimit

Njoftohen të gjithë anëtaret e Shoqatës Kosovare të Shurdhërve se me daten 08 Qershor 2019 pas aplikimit dhe intervistimit të aplikantëve të cilat kanë shprehur dëshire që të punojnë në SHKSH dhe pas shqyrtimeve nga ana e komisionit për rezultatet e aplikantëve ju njoftojmë se znj.Kimete Haziri dhe znj.Hana Nuhija kane kaluar testin e rezultateve …

Lexo më shumëNjoftim për pranimin e punesimit

Translate »