Informacion për ANËTARE TË RE TË BORDIT TË shksh

Përshendetje për të gjithë anëtaret e SHKSH-së dua të ju informojë se në Kuvendin e fundit Zgjedhor të SHKSH-së është rezervuar një vend për anëtare të bordit të SHKSH-së Femër ashtu siq është përcaktuar edhe me Statut pra për të gjitha femrat e shurdhëra të interesuara që të jenë pjesë e anëtarev të bordit të …

Lexo më shumëInformacion për ANËTARE TË RE TË BORDIT TË shksh

NJOFTIM PËR PRANIMIN E PUNËSIMIT

Njoftohen të gjithë anëtaret e Shoqatës Kosovare të Shurdhërve së me datën 13 Korrik 2019 pas aplikimit dhe intervistimit të aplikantëve të cilat kanë shprehur dëshire që të punojnë në SHKSH dhe pas shqyrtimeve nga ana e komisionit për rezultatet e aplikantëve ju njoftojmë se zt. Armend Ademi ka kaluar testin e rezultateve dhe është …

Lexo më shumëNJOFTIM PËR PRANIMIN E PUNËSIMIT

Translate »