Prezantim me rastin e Javës Ndërkombëtare të Shurdhërve dhe 70 vjetorit

Pas disa aktiviteteve për nder të Javës Ndërkombëare të Shurdhërve dhe 70 vjetorit të themelimit të SHKSH-së është mbajtur një prezantim në hapsirat e Shoqatës të Shurdhërve në Prishtinë me datën 27 Shtator 2019, ky prezantim kishte të bëjë lidhur me historikun e themelimit të SHKSH ku një fokus i vecantë ishte për njeriun më …

Lexo më shumëPrezantim me rastin e Javës Ndërkombëtare të Shurdhërve dhe 70 vjetorit

Translate »