Mbledhja e Kuvendit te Anëtarve të SHKSH-së

Të ndëruar anëtar të SHKSH-së, më lejoni të ju njoftojë se më datën 27 Prill 2019 do të mbahet mbledhja e Kuvendit të Anëtarve të SHKSH-së me qëllim të prezantimit të të gjitha aktiviteteve të SHKSH-së si dhe plotësim ndryshim në Statutin e SHKSH-së. Pjesëmarres në Kuvendin e Anëtarve duhet të jenë sëpaku 2 Anëtar …

Lexo më shumëMbledhja e Kuvendit te Anëtarve të SHKSH-së

Urime Festat e Fundvitit!

Anëtaret e Bordit të SHKSH-së dëshirojnë të ju njoftojn me disa të arritura dhe aktivitete gjatë vitit 2018. Poashtu ju uron të gjithë anëtarve të Shurdhër në Kosovë, Shoqatave Lokale dhe të gjithë bashkpuntorve të saj festat e fundvitit dhe ju dëshiron shëndet dhe suksese në vitin e ri.

FALENDERIM PËR MBËSHTETJE

Shoqata Kosovare e te Shurdherve falenderon përzemësishtkompanin e mirënjohur në Kosovë ASHA e cila ka ndihmuar SHKSH-në me disa paisjeteknologjike të cilat do ti shërbejn Shoqatës për implementimin e aktivitetevetë cilat organizohen gjatë gjithë vitit. Ne në emër të të gjithë anëtarve jufalenderojmë për mbështetjen dhe bashkpunimin dhe njëkohsisht ju urojmë shumësuksese dhe punë të …

Lexo më shumëFALENDERIM PËR MBËSHTETJE

Falenderim për mbështetje

ERC Trade është një kompani e njohur në Kosovë e cila merretme shitjen, marketingun si dhe distribuimin e shume produkteve ushqimore dhehigjenike dhe produkte të tjera. Ne Shoqata Kosovare e të Shurdhërve dëshirojmëtë falenderojmë përzemërsisht këtë kompani e cila na ka mështetur me shumëprodukte dhe vazhdonë të na mbështet edhe në të ardhmen. Ju faleminderit …

Lexo më shumëFalenderim për mbështetje

Njoftim,

Njoftohet Kuvendi i Anetarve te SHKSH-se se me daten 29 Qershor 2016 do te mbahet Kuvendi i Anetarve te SHKSH-se. Te ftuar jane dy (2) perfaqesues nga Shoqatat Lokale te Kosoves. Kuvendi do te mbahet tek ish Rilindja ne objektin e Ministrive duke filluar nga ora 9:30 deri me 16:30. Ju lutem qe njeri nga …

Lexo më shumëNjoftim,

Translate »