Mbledhja e Kuvendit te Anëtarve të SHKSH-së

Të ndëruar anëtar të SHKSH-së, më lejoni të ju njoftojë se më datën 27 Prill 2019 do të mbahet mbledhja e Kuvendit të Anëtarve të SHKSH-së me qëllim të prezantimit të të gjitha aktiviteteve të SHKSH-së si dhe plotësim ndryshim në Statutin e SHKSH-së. Pjesëmarres në Kuvendin e Anëtarve duhet të jenë sëpaku 2 Anëtar …

Lexo më shumëMbledhja e Kuvendit te Anëtarve të SHKSH-së

Projektligji për GJITHËPËRFSHIRJE DHE TRAJTIM TË bARABARTË TË PAK

Sot me daten 27 Mars 2019 ne si përfaqësues të SHKSH-së kemi marrë pjesë në punëtorin dy ditore për hartimin e Projektligjit për trajtim dhe kategorizimin e Personave me Aftësi të Kufizuar, poashtu në këtë projektligj janë të angazhuar edhe eksperte të aftësis së kufizuar dhe ekspert ligjor. Punëtorit lidhur me këtë projektligj do të …

Lexo më shumëProjektligji për GJITHËPËRFSHIRJE DHE TRAJTIM TË bARABARTË TË PAK

Translate »