Njoftim per Shoqatat Lokale

Njoftohen te gjitha Shoqatat lokale ne Kosove se trajnimet e menaxhimit organizacional do te vazhdojne edhe ne vitin 2020 gjithashtu do te mbajme takim sebashku me anetaret e kuvendit te shoqatave lokale per temat si ne vijim:– Projekt Propozimet per 2019– Raporti i Aktiviteteve (vjetor) 2019– Raporti Financiar si dhe gjendja e llogaris bankare (Janar …

Lexo më shumëNjoftim per Shoqatat Lokale

Me datën 21 Dhjetor 2019 është mbajtur trajnimi i Menaxhimit Organizacional

Me datën 21 Dhjetor 2019 është mbajtur trajnimi i Menaxhimit Organizacional ku në këtë trajnim të pranishëm ishin nga dy përfaqesues nga Shoqatat Lokale si dhe grupi i TpT (Trajnime për Trajner) në këtë mbledhje janë prezantuar temat si Struktura dhe Proceset e punës së SHKSH-së si dhe pasqyrat financiare të shpenzimeve dhe menaxhimi i …

Lexo më shumëMe datën 21 Dhjetor 2019 është mbajtur trajnimi i Menaxhimit Organizacional

Trajnimet e Menaxhimit Organizacional

Përshendetje anëtar të shurdhër në Kosovë unë jam Ramadan Gashi – Zyrtar Ndërlidhës, më lejoni të ju njoftojë që me datën 21 Dhjetor 2019 do të mbahet trajnimi i menaxhimit organizacional duke filluar nga ora 10:00 por luteni që të jeni më herët në zyret e SHKSH-së poashtu pjesëmarrës janë nga dy anëtar nga Shoqatat …

Lexo më shumëTrajnimet e Menaxhimit Organizacional

Translate »