Mbledhja e Kuvendit te Anëtarve të SHKSH-së

Të ndëruar anëtar të SHKSH-së, më lejoni të ju njoftojë se më datën 27 Prill 2019 do të mbahet mbledhja e Kuvendit të Anëtarve të SHKSH-së me qëllim të prezantimit të të gjitha aktiviteteve të SHKSH-së si dhe plotësim ndryshim në Statutin e SHKSH-së. Pjesëmarres në Kuvendin e Anëtarve duhet të jenë sëpaku 2 Anëtar …

Lexo më shumëMbledhja e Kuvendit te Anëtarve të SHKSH-së

Projektligji për GJITHËPËRFSHIRJE DHE TRAJTIM TË bARABARTË TË PAK

Sot me daten 27 Mars 2019 ne si përfaqësues të SHKSH-së kemi marrë pjesë në punëtorin dy ditore për hartimin e Projektligjit për trajtim dhe kategorizimin e Personave me Aftësi të Kufizuar, poashtu në këtë projektligj janë të angazhuar edhe eksperte të aftësis së kufizuar dhe ekspert ligjor. Punëtorit lidhur me këtë projektligj do të …

Lexo më shumëProjektligji për GJITHËPËRFSHIRJE DHE TRAJTIM TË bARABARTË TË PAK

Njoftim per Shoqatat Lokale

Njoftohen te gjitha Shoqatat lokale ne Kosove se trajnimet e menaxhimit organizacional do te vazhdojne edhe ne vitin 2019 gjithashtu do te mbajme takim sebashku me anetaret e kuvendit te shoqatave lokale per temat si ne vijim:– Projekt Propozimet per 2018 – Raporti i Aktiviteteve (vjetor) 2018 – Raporti Financiar si dhe gjendja e llogaris bankare (Janar …

Lexo më shumëNjoftim per Shoqatat Lokale

Urime Festat e Fundvitit!

Anëtaret e Bordit të SHKSH-së dëshirojnë të ju njoftojn me disa të arritura dhe aktivitete gjatë vitit 2018. Poashtu ju uron të gjithë anëtarve të Shurdhër në Kosovë, Shoqatave Lokale dhe të gjithë bashkpuntorve të saj festat e fundvitit dhe ju dëshiron shëndet dhe suksese në vitin e ri.

Njoftim per Koncept Dokumentin për Ligjin Gjithpërfshirës

Qeveria e Kosovës me datën 4 Dhjetor 2018 në mbledhjen e saj të qeveris ka miratuar koncept dokumentin për Ligjin Gjithpërfshires dhe gjithashtu në vitin e ardhshem do të formohen grupet punues që të draftohet Ligji Gjithpërfshires dhe me pas të miratohet nga Kuvendi i Kosovës, lidhur me procesin e Ligjit Gjithpërfshires ju do të …

Lexo më shumëNjoftim per Koncept Dokumentin për Ligjin Gjithpërfshirës

FALENDERIM PËR MBËSHTETJE

Shoqata Kosovare e te Shurdherve falenderon përzemësishtkompanin e mirënjohur në Kosovë ASHA e cila ka ndihmuar SHKSH-në me disa paisjeteknologjike të cilat do ti shërbejn Shoqatës për implementimin e aktivitetevetë cilat organizohen gjatë gjithë vitit. Ne në emër të të gjithë anëtarve jufalenderojmë për mbështetjen dhe bashkpunimin dhe njëkohsisht ju urojmë shumësuksese dhe punë të …

Lexo më shumëFALENDERIM PËR MBËSHTETJE

Falenderim për mbështetje

ERC Trade është një kompani e njohur në Kosovë e cila merretme shitjen, marketingun si dhe distribuimin e shume produkteve ushqimore dhehigjenike dhe produkte të tjera. Ne Shoqata Kosovare e të Shurdhërve dëshirojmëtë falenderojmë përzemërsisht këtë kompani e cila na ka mështetur me shumëprodukte dhe vazhdonë të na mbështet edhe në të ardhmen. Ju faleminderit …

Lexo më shumëFalenderim për mbështetje

Translate »