Falenderim për mbështetje

Përshendetje, kompania Filugefashion e themeluar nga znj. Lulëzime Prekazi në Gjermani e cila prodhon dhe printon gjëra të ndryshme si Maica dhe produkte të tjera, ka shprehur dëshiren që të ndihmojë Shoqaten Kosovare të Shurdhërve ku për cdo shitje të një produkti kompania do të ndanë nga 0.50 Euro për SHKSH-në ne në emër të gjithë anëterve e falenderojmë kompanin për kontributin dhe mbështetjen tone poashtu i dëshirojm shumë suksese në të ardhmen.
http://www.filugefashion.com/homepage/
https://www.facebook.com/just.feel.happy/

Falenderim për mbështetje

ERC Trade është një kompani e njohur në Kosovë e cila merretme shitjen, marketingun si dhe distribuimin e shume produkteve ushqimore dhehigjenike dhe produkte të tjera. Ne Shoqata Kosovare e të Shurdhërve dëshirojmëtë falenderojmë përzemërsisht këtë kompani e cila na ka mështetur me shumëprodukte dhe vazhdonë të na mbështet edhe në të ardhmen. Ju faleminderit për mbështetjentuaj dhe ju urojmë suksese në kompani.

www.facebook.com/ERC.Trade.RKS/

Njoftim për Trajnim

Pëshendetje të gjithë anëtarve të Shoqatave lokale në Kosovë, ju njoftojm se me datën 20 Dhjetor 2018 do të mbahet trajnimi lidhur me menaxhimin organizacional, aktivitetet, raportet financiare si dhe trajnime lidhur me rolin e anëtarve të bordit. Të ftuar janë dy (2) anëtaret e bordit nga Shoqatat Lokale nëse dikush nga anëtaret e bordit është i zënë mund ta zavendësoni me ndonjë anëtar tjetër. Trajnimi do të fillojë nga ora 10:00 ne zyret e SHKSH-së në Prishtinë. Trajnimet do të ofrohen nga zt. Ramadan Gashi si dhe zt. Enver Kurtalani

Takim me Ministrin e Arsimit, SHkences dhe Teknologjise, Zt Shyqiri Bytyqi

Takim me Ministrin e Arsimit, Shkences dhe Teknologjise zt Shyqiri Bytyqi dhe Forumit Kosovar te Aftesise se Kufizuar ku diskutuam lidhur me kerkesat nga protestat komunitetit te shurdher te 25 shtatorit per permirsimin e cilesise se arsimit per femijet e shurdher. Ministri Bytyqi premtoj se do te diskutoje se bashku me departamentin e arsimit per …

Lexo më shumëTakim me Ministrin e Arsimit, SHkences dhe Teknologjise, Zt Shyqiri Bytyqi

Punëtoria për Ligjin për mbrojtje nga Diskriminimi

Ligji për Mbrojtje nga Diskriminimi, Të drejtat e barbarta për Personat me Aftësi të Kufizuar në Qasje Fizike Punëtoria dy ditore e cila i dedikohet “Ligjit për Mbrojtje nga Diskriminimi – Të drejtat e Barabarta për Personat me Aftësi të Kufizuar në Qasje”. E organizuar nga Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal si bashkë partnere …

Lexo më shumëPunëtoria për Ligjin për mbrojtje nga Diskriminimi

Njoftim,

Njoftohet Kuvendi i Anetarve te SHKSH-se se me daten 29 Qershor 2016 do te mbahet Kuvendi i Anetarve te SHKSH-se. Te ftuar jane dy (2) perfaqesues nga Shoqatat Lokale te Kosoves. Kuvendi do te mbahet tek ish Rilindja ne objektin e Ministrive duke filluar nga ora 9:30 deri me 16:30. Ju lutem qe njeri nga …

Lexo më shumëNjoftim,

Translate »